fbpx

Telepathisch Communiceren met je Kind


Ervaringen van andere ouders die de cursus gevolgd hebben:

"De cursus is in één woord: GEWELDIG"

Sinds de cursus merk ik dat ik mijn energie bij me kan houden en ook de rustige mama kan zijn. Bij andere kinderen gaat dat doorgaans vanzelf en bij mijn eigen kinderen werd ik heel snel hun emotie. Ik voel meer vrijheid. Vooral emotioneel. Lekker in je eigen bubbel blijven, aspectjes aandacht geven en dan terug naar de dingen die op het programma staan.

De meditaties vond ik heerlijk. Alleen jouw stem horen was vaak al voldoende. Super muziek op de achtergrond. Kon de visualisaties goed maken door jouw begeleiding.

De cursus is in één woord: GEWELDIG. Verheugde me iedere week weer op de nieuwe module. Heb mezelf weer een beetje beter leren kennen. Lichtheid en gevoelens van geluk en tevreden zijn kwamen geregeld naar voren.

Fijne afwisseling tussen informatie en oefeningen. Goed te overzien. Toepasbaar op ieder niveau. Het effect is vrijwel meteen merkbaar.

Peggy

"Dankzij de cursus heb ik beter contact in het dagelijks leven."

Ik vond de cursus heel goed. Vooral omdat je je eigen tempo kan bepalen en makkelijk tussen de modules kan switchen. Dankzij de cursus heb ik beter contact in het dagelijks leven. 

Ik ben mezelf beter gaan begrijpen. Het hoofdstuk over alle aspecten was voor mij een echt aha moment. Dingen waarvan ik dacht dat die al opgeruimd waren kwamen weer te voorschijn. Ook de eerste module waarin gesproken word over de gelijkwaardige zielen maakte heel veel duidelijk.

Door intensief aan mezelf te werken voelde ik dat mijn zoontje ook veel rustiger en duidelijker naar mij toe werd. Sinds de cursus merk ik dat ik bewuster met beide kinderen bezig ben. Ik houd rekening met mijn aspecten en kan beter met mijn emoties overweg.

Dankjewel voor deze intensieve mooie cursus. Ik heb weer mogen groeien, stapjes vooruit mogen zetten en mijn kinderen in hun volle licht mogen voelen.

Babs

"Mijn zoontje is ongeveer naar het einde toe veel rustiger en blijer"

Sinds de cursus voel ik van alles intuïtiever aan, krijg bij heel veel grote en kleine beslissingen vanzelf ja/nee door. Mijn zoontje is ongeveer naar het einde toe veel rustiger en blijer, en vooral weer wat minder aanhankelijk aan mij.

Ik zou de cursus absoluut aanbevelen aan andere ouders. Heel veel waarde voor het geld. Telepatisch leren communiceren in een aantal stappen en ook nog aan jezelf werken in de tussentijd. Ik heb mijn eigen aspecten een plekje gegeven en ben weer in verbinding gekomen met mezelf.

Ik ben verbaasd dat het zo makkelijk gaat als ik stap voor stap jouw uitleg volg!

Anoniem

"Omdat het zo praktisch is en wat mij betreft helemaal niet zweverig!"

Het meest waardevolle in de cursus was voor mij het gericht oefenen met de meditaties en vrijwel direct effect zien en voelen.

De praktische benadering van de cursus die tegelijkertijd veel ruimte biedt voor andere ervaringen, waardoor ik dichter bij mezelf gekomen ben en beter leer luisteren naar mijn lichaam/gevoel.

Jouw positieve instelling (openheid en eerlijkheid) waardoor ik niet het gevoel krijg te falen als moeder/persoon. Het raakt me allemaal enorm en vult me met dankbaarheid!! 

De cursus is een goeie afwisseling tussen de referentiekaders/achtergrondinformatie en de meditaties.

Sinds de cursus merk ik dat ik nog fijngevoeliger ben dan ik al was. Ik heb meer focus, inwendige rust, ben minder fluffy in mijn energieveld. Ik ben me bovendien erg bewust dat ik op de juiste weg zit.

Ik raad de cursus zeker aan voor mensen die wat meer spiritueel in het leven staan of in elk geval daarvoor open staan, juist omdat het zo praktisch is en wat mij betreft helemaal niet zweverig! 

Renske

"Bij de kinderen voel ik sneller aan wat de behoeftes zijn"

Ik deed mee aan de cursus voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Sinds de cursus merk ik bij mezelf vooral dat ik rustiger ben. Dagelijks me gronden en bij mezelf komen, voelt heel goed.

Bij de kinderen voel ik sneller aan wat de behoeftes zijn. De cursus verhelderd veel. De video’s zijn fantastisch! Oefeningen en meditaties waren heel duidelijk. Ook heel fijn om op Facebook terecht te kunnen bij jou en de andere cursisten.

Anoniem

"Aan mijn zoontje merk ik dat hij relaxter is"

De 1e keer dat ik energetisch knuffelde met mijn zoontje was voor mij emotioneel...

Ik vond het een hele fijne duidelijke cursus...met genoeg informatie, duidelijk uitgelegd. Er was genoeg tijd om te oefenen...ik kon soms niet wachten om met de nieuwe module te beginnen. Echt heel fijn, ik wist niet goed wat ik kon verwachten... maar ik vond het meer dan goed!!

Sinds de cursus merk ik dat het zowel bij mezelf als bij mijn zoon positief veranderd is. Als er wrijving is kan ik er nu makkelijker doorheen ademen...en het ‘laten’.

Aan mijn zoontje merk ik dat hij relaxter is.. Ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld voor de cursus...Echt super bedankt voor de mooie cursus je uitleg, en openheid.

Patricia

"Heel veel waardevolle inzichten die veel geluk en rust geven in je gezin"

Wat een feest van herkenning en stukjes die op hun plek vallen. De meditaties zijn relaxed en goed te volgen. De kwaliteit, duidelijkheid, helderheid, opzet en informatie was bijzonder goed. Dit was wel echt super om te doen. Gewoon in je eigen tempo, eigen momenten én een facebookclub met vele uitwisselingen.

Echt super bedankt Leony, ook voor je reacties en het laten zien dat je er echt bent voor iedereen en dat je meekijkt, luistert en reageert. De cursus brengt je echt heel erg veel. Heel veel waardevolle inzichten die veel geluk en rust geven in je gezin.

Willeke

"Alles wat ik wilde weten is ook aan bod gekomen"

Alles was even waardevol! Hele nuttige en praktische tools. Ook de meditaties heel prettig. Mijn aspectjes en triggers herkennen en erkennen. Liefdevol naar mezelf zijn precies zoals ik ben in plaats van een perfecte moederrol nastreven. Alles wat ik wilde weten is ook aan bod gekomen. 

Sinds de cursus lukt het steeds beter om elke dag bij mezelf te komen. Ja/ nee voelen merk ik ook beter op in mijn lichaam. Ik merk dat ik meer ruimte geef aan de kids bij 'lastige' emoties. 

De cursus brengt zoveel in gang. Het helpt echt om dichter bij jezelf te komen, meer liefde voor jezelf te leren voelen, precies zoals je bent. Om van daaruit ook te connecten met je kind/ziel is fantastisch.

De oefeningen zijn gewoon heel praktisch. De opbouw van de cursus ook. Wat ik ook super vind, is dat ik toegang blijf houden tot de cursus en de Facebookgroep. Heel waardevol!

Anoniem

"Mijn dochter is rustiger en zekerder geworden"

Sinds de cursus sta ik steviger in mijn schoenen, heb meer geduld en luister beter door oprechte aandacht. Mijn dochter is rustiger en zekerder geworden.

Ik heb ontdekt dat ik al veel meer weet dan ik me besef. Het intuïtief bezig zijn, was voor mij nog een wirwar. Door jouw duidelijke en simpele uitleg begrijp ik nu het waarom en hoe en kan ik het allemaal beter verklaren, waardoor ik me hier veel zelfverzekerder in voel.

Fijn dat je overal praktijkvoorbeelden bij gebruikt. Ik vind het heel knap hoe je simpele bewoording kunt geven aan onbewuste ingewikkelde dingen. Dit maakt het toegankelijk en geeft tevens de diepgang waar (gevoelige) mensen naar zoeken.

rubya

"Bij mijn kinderen merk ik ook een bepaalde manier van rust"

Sinds de cursus heb ik sneller helder wat iets van mij is of de ander, waardoor alles er gewoon mag zijn. En dat geeft rust, zachtheid en liefde :-)

Bij mijn kinderen merk ik ook een bepaalde manier van rust. En heb ook het gevoel dat ze zich meer gehoord voelen wanneer ze hun gevoel of emotie uiten. Ze worden vaak weer sneller rustig wanneer ik hun gevoel benoem en er ruimte aan geef.

De cursus is een "eye opener" en geeft veel inzicht, gevoel van herkenning en bevestiging. Het geeft ook rust en een liefdevol gevoel. En een gevoel van dat het klopt wat je verteld in de cursus.

SiebricH

"Ik merk meer rust in mezelf "

Ik heb altijd interesse gehad in telepathisch communiceren. Ik voelde dat ik bij jou enorm goed op mijn plek zou zitten; de taal die je spreekt voelt als een warm bad en geeft veel herkenning.

Sinds de cursus heb ik meer inzicht in mijn aspectjes, zelf liefde, inzicht en handvatten bij het telepathisch communiceren. Ik merk meer rust in mezelf en meer vertrouwen en helderheid in mijn eigen intuïtie. Ook heb ik meer contact met de kinderen.

Alleen al de videos vond ik enorm leerzaam en kostbaar. De meditaties erbij maken het als een cadeautje voor jezelf.

Marcia

"Geweldige momenten van liefde"

Sinds de cursus merk ik dat ik zachter ben naar mezelf. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en dichter bij mezelf gekomen. De oefeningen en meditaties zijn duidelijk en goed te volgen.

Ik heb al een aantal mooie ervaringen. Geweldige momenten van liefde waren dat! Ik ben blij dat ik heb deelgenomen. De cursus is het geld dubbel en dwars waard.

Mirella

"Het lijkt of mijn zoontje me aan het bedanken was steeds door me uit het niets te knuffelen of te zeggen dat hij me lief vindt"

Ik was nieuwsgierig geworden naar de telepathische communicatie. Ik denk dat ik me meer kan ontwikkelen op dit gebied en had vertrouwen in jouw manier van kennis overbrengen.

Ik vind de kennis die je deelt heel logisch en inzichtelijk (vooral van de aspecten). Vanuit mijn werk als psycholoog herken ik veel maar toch is dit een veel meer spirituele benadering en dat spreekt mij aan.

Ik denk dat ik voor mezelf de stappen leren om bij jezelf te komen en contact te maken met je kind het meest waardevol vind. Dus eigenlijk de hele cursus ;)

Mooi en leerzaam! Je warme betrokkenheid voel je erdoorheen. Ik vind het heel mooi dat ik tot een inzicht ben gekomen over mezelf dat ik niet wist terwijl ik al erg zelfbewust ben.

Ik merk dat het me helpt als ik bij mezelf blijf door die oefeningen te doen. Het lijkt of mijn zoontje me aan het bedanken was steeds door me uit het niets te knuffelen of te zeggen dat hij me lief vindt.

anja

"Voor iedereen te volgen en er zijn gelijk veranderingen"

Sinds de cursus merk ik veel meer rust, meer acceptatie van mezelf en mijn kind. Het ervaren van een ander niveau dan de uiterlijke zaken. Ik heb dit al eerder gevoeld maar nu heb ik de bevestiging daadwerkelijk.

De meditaties zijn heel goed te volgen, een thuiskomen bij de rust en de woorden. Een feestje om ermee bezig te zijn. de meditaties zijn zo heerlijk rustig ingesproken, precies goed en heerlijk om in je lichaam te zakken…

Het is een ontzettende boeiende cursus en ervaring en ik heb veel van mezelf kunnen ervaren en dichterbij mijn kern gekomen en daar naar gaan leven. Ook het continue erbij zijn van jou Leony geeft een ontzettende houvast en heerlijke energie.

Fantastisch en motiverend. Het zijn geweldige tools en op een simpele manier uitgelegd wat ontzettend goed binnenkomt. Voor iedereen te volgen en er zijn gelijk veranderingen.

sheila

"De invloed die de meditaties kunnen geven op verschillende situaties vond ik heel waardevol"

Sinds de cursus merk ik in moeilijke situaties dat er vaak meer ontspanning is gekomen. Bij mezelf merk ik dat er steeds meer laagjes naar boven komen om te helen en ik krijg gemakkelijker inzicht in hoe dit samenhangt met mijn zoontje.

Een stukje groei in mijn persoonlijke ontwikkeling en de invloed die de meditaties kunnen geven op verschillende situaties vond ik heel waardevol.

De inhoud van de cursus is perfect. Voor mij mag er nog wel een paar weken bij! Maar ik denk dat het qua spanningsboog voor de meeste mensen wel goed is. Ik hou heel erg van begeleidende meditaties en ik vind je stem erg prettig, dus voor mij was dit echt een bonus. 

Ik vond het ook heel erg fijn dat er met je meegekeken kan worden en je dingen kunt delen/meelezen met medecursisten. Dit maakt het voor mij net een stukje waardevoller en leerzamer.

Als je geïnteresseerd ben in persoonlijke groei in combinatie met je kind(eren) is de cursus zeker een aanrader.

anoniem

"Sinds de cursus merk ik dat de kinderen rustiger zijn"

Ik deed mee aan de cursus om contact te kunnen maken met mijn kinderen maar ook met andere kinderen in een soort coach sessie.

Sinds de cursus merk ik dat de kinderen rustiger zijn en kan ik me meer openstellen… De meditatie om je eigen energie terug te roepen en energie van anderen neutraal terug sturen was voor mij nieuw en heel waardevol!

De cursus is duidelijk, heldere uitleg, mooi geïllustreerd

Gudrun

"Op deze wijze kunnen communiceren met je kind heeft zijn weerslag op alles in positieve zin"

Ik zie de cursus als een enorme verrijking op mijn levenspad en die van mijn kind. 

Sinds de cursus merk ik dat ik meer ontvankelijker ben. Het meest waardevolle tot nu toe heel vind ik het dicht bij jezelf komen en het opruimen.

Op deze wijze kunnen communiceren met je kind heeft zijn weerslag op alles in positieve zin. De meditaties zijn heel plezierig. De intensiteit was door jouw stem en rust optimaal.

Mirella

"Mijn hart stroomde over, ook van de liefde die ik kreeg"

Wat een fijne meditatie zeg :) Ik word er zo blij van! Mijn hart stroomde over, ook van de liefde die ik kreeg. Echt wow!

Dank voor het delen van al je kennis en ervaringen! Ik vind dit echt een verrijking. Ik ben al langere tijd bezig met mijn intuïtie en vind het leuk dat ik er nu nog meer over leer. 

Elke keer als ik mijn hart open of mijn kind uitnodig komen de katten op mijn schoot zitten :)

ANONIEM

Of Klik hieronder op de gele knop en meld je aan!

Normaal: € 297,-

Nu: € 247,-

(Eenmalige betaling of in termijnen)

Ik kan niets anders zeggen dan: 'Wat een waardevolle cursus'. Zoveel herkenning.. een gevoel van ontroering zelfs, alsof bepaalde stukjes eindelijk op zijn plek vallen. En dan de oefeningen.. Wauw.. wat een bijzondere uitgebreide meditatie.

Ik merk dat het steeds beter lukt om ook bij drukte om me heen bij mezelf te komen en intuïtief contact te hebben met mijn zoon!

Als eerste wil ik even zeggen: "Wauw, wat een prachtige cursus en wat ben ik blij dat ik er voor gekozen heb om er aan mee te doen" 😊 Zoveel herkenning en daarbij de mooie meditaties die ook heel goed voelen. Dat ervaar ik allemaal als heel fijn 😊 

Veel dingen die je beschrijft herken ik en door je heldere verhaal valt voor mij nu ook het één en ander op z’n plek.

Afgelopen zondag de meditatie uit week 3 nogmaals gedaan en zooooo'n mooie ervaring gehad. Ik heb flink wat afgeknuffeld met mezelf hahaha, en voelde dat ik net zoveel van mezelf mag houden als ik van mijn kinderen houd en het voelde alsof mijn jongste dochter dat tegen me zei. Krijg nog tranen in mn ogen als ik er aan denk <3

Ik ben superblij mee te doen aan de cursus telepathisch communiceren met je kind. Ik merk ook echt dat ik sneller bij mezelf kan komen en daardoor rust kan vinden die ook doorstraalt naar mn kind 🙂 Dank voor je mooie cursus!

Wat een interessante module (4) zeg... Ik vind het ook heel bijzonder om te zien hoe mijn omgeving reageert.

Afgelopen weekend kwam mijn "ik voel me in de steek gelaten/ongehoord" aspect omhoog en nadat ik alle emoties gevoeld had kreeg ik spontaan mailtjes, telefoontjes en bezoek van mensen (die ik al heel lang niet gezien of gesproken had) die met dat aspect samen hangen vanuit mijn kindertijd of mensen waardoor ik ontzettend veel liefde voelde. Mooi om zo de uitwerking te zien.

Dacht ff leuk zo'n cursus "zo he, doet wel wat met mij in ieder geval" pittig & heel mooi. 

Wat een fijne meditatie zeg. Ik word er zo blij van! Mijn hart stroomde over, ook van de liefde die ik kreeg van mijn kind. Echt wow!

Ik heb de cursus als een echt kado ervaren, voor zowel mijzelf als mijn gezin. Het was af en toe wel heftig, maar daardoor ben ik wel weer dichterbij bij houden van mijzelf gekomen. En daardoor ook weer dichterbij mijn kinderen en man gekomen.

Ook heb ik het gevoel dat mijn intuïtie weer een boost heeft gekregen en ik ben er nog meer van overtuigd geraakt om te vertrouwen op mijn gevoel. 

"Sinds ik deze cursus ben gestart, voel ik me, gewoon in het dagelijkse leven, nog meer verbonden met mijn twee dochtertjes. Ik herken hun behoeftes snel en voel goed aan als er iets is. Geeft een heel fijn gevoel."

"Vandaag ging het bij mij al stukken beter! Wat me opvalt sinds ik gestart ben met de meditaties, is dat mijn zoon juist heel erg het contact met me opzoekt, uitspreekt wat hij voelt en wat hij van me vindt: zo mooi 😊 Het gevoel dat er nu al minder ruis op de lijn zit!"

"Wat een ervaring. Tranen stroomden over mijn wangen van liefde voor mijzelf, mijn zoon en dochter. Aan het einde van de meditatie wist ik zelfs nog contact te maken met mijn dochter waar ik een hele moeilijke band mee heb.

Het gevoel van de energie die loskwam tussen ons drieën was intens. Nothing but love."

"Wat een fijne meditatie deze week! Voelt heel fijn om op deze manier bij mijn zoontje te zijn. En wel grappig dat ik wilde vragen waarom hij mij als moeder heeft uitgezocht, het antwoord kwam eerder dan ik de vraag in mijn hoofd had gesteld!"

"Lieve Leony, wat een enorm waardevolle cursus! Wat een talent!! Wat een inzichten heb jij! Een groot geschenk!! Sinds dat ik mama ben zocht ik hiernaar! Ik ben enorm blij jou gevonden te hebben!! Mijn dank is oneindig!!"

Of Klik hieronder op de gele knop en meld je aan!

Normaal: € 297,-

Nu: € 247,-

(Eenmalige betaling of in termijnen)

Ik hoop je te zien in de cursus!

De cursus Telepathisch Communiceren is mijn lievelingscursus!

Ik geniet altijd enorm mee met de transformaties van de deelnemers. 


In de relaties met hun kinderen, maar ook met zichzelf.


Meer rust, meer liefde, meer balans. En een (nog) diepere connectie met hun kind en zichzelf ❤️


Het is makkelijker dan je denkt, als je gewoon elke week de oefeningen volgt!


Hopelijk zie ik je daar!


Liefs,
 Leony

© 2023, Hoogsensitief Kind    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy