fbpx

Telepathisch Communiceren met Je Kind – In 3 Stappen

Dit artikel delen

Mijn zoontje was een jaar of 1,5 en we waren samen aan het wandelen. Hij zag een ander kindje op een kleine driewieler fietsen. Gefascineerd bleef hij een tijdje staan kijken. “Dat zou ik ook wel willen!” Vertelde hij me telepathisch. Dus ik beloofde hem dat we zo’n fietsje voor hem zouden zoeken.

Terug van de wandeling kreeg ik een berichtje van zijn vader (waar ik niet mee samenwoon): “Hey, ik zat te denken. Misschien is het leuk als we een fietsje voor N halen.” N had naar ons allebei telepathisch gecommuniceerd dat hij graag een fietsje wilde. En we hadden het allebei opgepikt. Bewust, of onbewust als ‘spontaan een goed idee.’

Intuïtieve berichtjes

De kans is erg groot dat jij al regelmatig telepathisch communiceert met je kind. Dat je intuïtief berichtjes ontvangt. Misschien ben je je er alleen (nog) niet altijd bewust van.

  • Heb je wel eens ‘zo maar een goed idee’ gehad om iets te doen voor je kind?
  • Of een voorgevoel ergens over?
  • Opeens een gevoel dat het niet goed ging met je kind?
  • Of een sterk gevoel welke keuze de juiste was?

Vaak krijg je die gevoelens en ideeën niet zo maar.
Het zijn berichtjes die je kind stuurt.

In mijn werk deed ik jarenlang individuele sessies met kinderen. Waarin ik telepathische met ze communiceerde. Dat klinkt misschien een beetje raar, vond ik wel in ieder geval. En het duurde een tijdje voor ik daaraan gewend was 😉

Maar het voordeel was dat kinderen heel makkelijk konden vertellen precies waar ze moeite mee hadden, wat ze nodig hadden en hoe ze over bepaalde dingen dachten. Zelfs als ze nog te jong waren om te praten met woorden.

Ouders kwamen bij mij met een vraag over bijvoorbeeld gedrag van hun kind wat ze niet begrepen. Of het idee dat het niet goed ging met hun kind, terwijl ze niet precies weten wat er speelt.

Of dat ze een keuze moesten maken voor hun kind, maar niet wisten welke de juiste is. Wanneer ik vervolgens een mama vertelde over mijn telepathische gesprek met haar kind, bleek heel vaak dat de moeder zelf al een voorgevoel had wat klopte.

Zoals bij deze moeder:

Zo was er bijvoorbeeld eens een moeder die bij mij kwam met de vraag of het beter was voor haar dochter om over te gaan naar groep 3, of om nog een jaar in groep 2 te blijven. Haar eerste gevoel was dat haar dochter het beste op haar plek zou zijn in groep 3. Maar toen de juf zei dat haar groep 2 de betere optie leek, begon ze te twijfelen aan zichzelf…

In mijn telepathische sessie met de dochter was ze heel duidelijk dat ze klaar was voor groep 3. En dat werd uiteindelijk de keuze. Toen ik maanden later nog even contact had bleek het daar ook hartstikke goed te gaan. De moeder had al goed aangevoeld en meegekregen van haar dochter dat ze naar groep 3 wilde. De sterke mening van de juf had alleen verwarring gebracht.

Heb jij wel eens een voorgevoel ergens over? En vervolgens negeer je het, of je raakt afgeleid door je eigen gedachten of een mening van iemand anders… en dan later denk je: Oja, dat onderbuikgevoel had ik eigenlijk al? Dát 🙂

Energetische informatie pakketjes

Je pikt dus al heel vaak telepathisch dingen op van je kind. Maar hoe kun je dat meer en bewuster gaan doen?

Liever dan telepathisch communiceren noem ik het energetisch communiceren. Energetisch communiceren werkt niet hetzelfde als hardop met woorden praten.

Energetische communicatie gaat met ‘informatie pakketjes.’ Niet woord-voor-woord, maar in een keer de hele boodschap. Sommige mensen pikken die boodschap op als letterlijke woorden maar vaker komt het eerst binnen als een gevoel of een beeld.

Telepathisch communiceren kun je dus ook zien als heel erg helder aanvoelen. Of als een uitbreiding van een sterke intuïtie.

Telepathisch communiceren met je kind: een stappenplan

Om bewust en duidelijk telepathisch te communiceren met je kind moet je dus helder kunnen aanvoelen. Daarvoor heb je innerlijke rust en stilte nodig. Zodat je subtiele signalen kunt gaan herkennen.

Als je gevoelig bent, voel je vaak van alles van iedereen en neem je snel gevoelens over. Dan kan het erg druk zijn in jezelf. Of misschien leef je veel in je hoofd en zijn je gedachtes erg druk. En hoe vaak maken we als ouders nou echt tijd voor onze eigen innerlijke wereld?

Innerlijke rust en stilte kan dus even oefenen zijn, maar erg de moeite waard. Uiteindelijk wordt je intuïtie steeds sterker en dus ook de intuïtieve connectie met je kind.

Als je het leuk vindt kun je dat zelf ook proberen.

Hier zijn 3 stappen die je kunt oefenen om mee beginnen:

1. Terugkomen bij jezelf

Maak regelmatig even een paar minuten tijd voor jezelf en breng je focus in jezelf. Volg je ademhaling of focus je aandacht op je buik of hart bijvoorbeeld. Roep al je energie terug bij jezelf. Laat alles en iedereen even los. Adem bewust en diep en voel hoe je langzaam rustig en minder versnipperd wordt.

2. Gronden en voelen in je lichaam

Als je veel in je hoofd leeft of je (onbewust) niet veilig voelt, dan zit je vaak niet goed in je lichaam. Dan ben je niet sterk verbonden met je innerlijke gevoel. Om je intuïtie te versterken is het dus handig om goed verbonden te zijn met je lichaam en gevoel.

Regelmatig een paar minuten heel bewust en diep ademhalen werkt erg goed. Rustige beweging kan daar ook bij helpen: wandelen, yoga, dansen.

Het kan zijn dat er eerst allerlei emoties van jezelf omhoog komen die onderdrukt waren en nu ruimte krijgen. Dat kan even vervelend zijn, maar is heel gezond. Het helpt om er rustig doorheen te ademen en het er te laten zijn – zonder oordeel of er verder iets mee te hoeven doen. Alleen het gevoel voelen en daarheen ademen. Dan lost het vaak vanzelf op.

3. Laat het naar je toe komen

Als je dit een tijdje gedaan hebt en je merkt dat het al rustiger wordt van binnen, kun je naar de volgende stap. Adem eerst een tijdje rustig zodat je dicht bij jezelf bent. Dan kun je contact maken met je kind door aan hem of haar te denken.

Het belangrijkste daarbij is dat je ‘het naar je toe laat komen.’ Niet met je aandacht naar je kind gaan, maar je aandacht in jezelf houden. Daar pik je subtiele signalen op. En terwijl je je aandacht in jezelf houdt en aan je kind denkt, kijk je of er een gevoel of gedachte bij je komt.

Telepathisch communiceren is heel subtiel

De belangrijkste eerste stap is dus om zelf rustig en stil te worden.

Gedachten ratelen soms door je hoofd, emoties kunnen sterk aanwezig zijn. Die hoor of voel je vaak duidelijk. En die kunnen er makkelijk voor zorgen dat je de zachte, subtiele signalen van je intuïtie, je ziel of dus de telepathische berichtjes van je kind niet hoort of voelt.

Als je gevoelig bent dan ben je vaak heel gevoelig voor wat anderen om je heen voelen. Voor wat er gebeurt in je buitenwereld. Je voelt dat makkelijk aan of neemt het zelfs over.

Voor intuïtieve communicatie moet je heel duidelijk ‘in’ jezelf kunnen voelen. Zonder ruis van je gedachten of emoties, en zonder ruis uit de buitenwereld. En met deze 3 stappen wordt dat steeds makkelijker.

Vraag je je wel eens af wat er in het hoofd van je kind omgaat?

Of… Wil je ontdekken hoe je je kind (nog) sterker en duidelijker kunt aanvoelen? Zodat je makkelijker weet wat je kind precies nodig heeft?

Of… Wil je een nog diepere connectie met je kind ervaren?

Je kunt het zelf uitproberen met deze meditatie.

Meditatie ~ Telepathisch Contact maken met je Kind


Dit artikel delen